Platforma de learning scalabilă, cu impact, bazată pe aplicații

Noul ecosistem de learning pentru angajații organizațiilor de astăzi

Folosind cele mai recente standarde de tehnologie, utilizatorii se pot asigura că au o platformă de learning pe deplin interoperabilă, care poate să se dezvolte și să se adapteze la nevoile în schimbare ale afacerii.

Analitice Learning

Informații detaliate despre activitatea cursanților în întregul ecosistem,incluzând analitice privind progresul formal, activitatea în rețelele sociale, badge-uri obținute, etc.

Acces Multi-Device

Complet responsive și accesibil din orice browser, learningCloud este disponibil și pe aplicații native pentru dispozitive iOS și Android.

Compatibil cu instrumentele dvs. HR

Se poate conecta la sistemele LDAP, ERP sau CRM pentru a gestiona toate tipurile de date, cursuri și rapoarte de utilizator.

Aplicații learningCloud

learningPlay

Lucrând cu această aplicație de learning, faceți învățarea distractivă și memorabilă.

.

Social learning

Creați o comunitate de learning vibrantă pentru a permite angajaților dvs. să discute, să facă share și să se conecteze. Dezvoltați strategii de învățare informală în organizația dvs.

LMS pack

Sistem LMS compatibil cu SCORM și xAPI. Gestionați toate cursurile și obțineți rapoarte detaliate de activitate.

Dezvoltare de conținut

Intuitiv și ușor de folosit, aplicația face crearea conținutului audio, video și animația să fie simplă, fără a necesita cunoștințe de programare. Vă putem pregăti sau putem noi să dezvoltăm conținutul pentru dvs.

GAMIFICATION

learningPlay este o platformă eficientă de gamification, care nu numai că permite gamificarea conținutului dvs., dar asigură și eficacitatea acestei gamificări. Nu este vorba doar de adăugarea de badge-uri și de clasamente. learningPlay utilizează mecanisme de joc de ultimă oră pentru a asigura angajarea maximă a cursanților.

SPRINT-URI

În learningPlay, furnizați conținut utilizând Sprint-uri, care sunt de fapt campanii de învățare gamificate cu un set de activități de învățare. Doar setați datele de începere și de sfârșit, înscrieți utilizatorii și lansați Sprint-ul.

Este atât de ușor!
Cursanții înscriși vor vedea Sprint-urile în care sunt înregistrați imediat pe platformă.

Mecanismul de învățare spațiat

Mecanismul de învățare spațiat are un algoritm bazat pe”Curba de Uitare” care vă recomandă să lansați teste în anumite intervale specificate de timp. learningPlay nu te lasă niciodată să uiți ce ai învățat.