Limbi Străine

Oferim organizațiilor soluțiile de învățare de limbi străine Speexx

Training de limbi străine online și mobil pentru o forță de muncă globală

Perfect Blend

Perfect Blend este un instrument modular, scalabil, de învățare a limbilor străine care oferă instruire la locul și momentul nevoii, prin intermediul tehnologiei mobile și al coaching-ului instant și virtual și prin metode de învățare în ritm propriu și sociale. Perfect Blend se adaptează cursantului individual și ajută la nevoia companiilor și organizațiilor în același timp. În timp ce cursanții se loghează pentru a accesa materiale de curs interactive, activități de instruire și activități de colaborare între cursanți, managerul de training accesează panoul de administrare pentru a crea și a vizualiza rapoartele de progres.

 Managerii de resurse umane, precum și orice manager care conduce echipe formate din oameni care vorbesc limbi diferite sau care coordonează activități bazate pe interacțiuni cu clienți din afara țării vor găsi în serviciile Speexx cea mai potrivită soluție la îmbunătățirea abilităților de comunicare și la creșterea productivității.

Speexx

Speexx ajută organizațiile mari de pretutindeni să stimuleze productivitatea, capacitând abilitățile de comunicare ale angajaților, dincolo de frontiere.

Speexx oferă o gamă largă de soluții premiate de învățare online bazate pe cloud pentru limbile engleză, spaniolă, germană, italiană și franceză, cu sprijin permanent în 13 limbi. Speexx este ușor de utilizat și se adaptează nevoilor utilizatorilor și managerilor de training în organizații de orice dimensiune.

Limbi Străine

Armin Hopp, Fondator și Președinte Speexx la București

Meet the Speexx Partners interviu – Berlin, 2017

Marca Perfect Blend a Speexx

Marca Perfect Blend a Speexx integrează instruirea online a abilităților de comunicare în afaceri, învățarea mobilă și socială, 1.500 de antrenori experți localizați în întreaga lume și activități personalizate online live într-o experiență de învățare pe deplin standardizată și globală. Peste 8 milioane de utilizatori din 1.500 de organizații – inclusiv Renault-Nissan, Unicredit, Adecco, Daimler, Generali și Total utilizează Speexx pentru a învăța o limbă străină într-un mod inovativ și pentru a oferi rezultate la timp. Speexx a fost fondată în 1994 și are sedii în München, Londra, Madrid, Milano, Paris, Sao Paulo, Shanghai, Singapore și New York.

CONTACTEAZA-NE