Despre Noi

Learning Pro este o companie de top pentru noua generație de produse și servicii de learning

Expertiza, inovația și creativitatea ne definesc activitatea de design și implementare a soluțiilor care îmbunătățesc performanța organizației dvs.

Ce ne deosebeşte?

Lucrăm în strânsă colaborare cu organizații globale care gândesc în perspectivă pentru a oferi performanțe mai bune la locul de muncă, utilizând tehnologii avansate de learning.

 

Începutul

 

Learning Pro a fost fondată în anul 2010 pornind de la convingerea noastră că secolul 21 va cere organizațiilor și angajaților lor să învețe continuu. De atunci, am lucrat în proiecte mari, cu impact și am creat fundația unei companii în care multe brand-uri multinaționale își pun încrederea.

În centrul Learning Pro este Cosmina Coman. Experiența Cosminei se întinde peste industrii, provocări de business și discipline. Contribuțiile ei în arii cum ar fi strategia, managementul organizațional, resursele umane și dezvoltarea acestora sunt o dovadă a anvergurii experienței, talentului și energiei ei.
Cosmina Coman a condus, în calitatea sa de Director Executiv la BCR, membru al Erste Bank Group, toate procesele și activitățile de Learning & Development pentru toți angajații BCR. Aici a coordonat implementarea primei platforme de e-learning din sistemul bancar românesc și a lansat și a condus timp de trei ani prima universitate corporativă din România – Universitatea BCR.
Aceste experiențe o poziționează pe Cosmina într-un mod unic pe piață, înțelegând toate nuanțele nevoilor și provocărilor clienților din perspectiva acestora, și nu a unui simplu furnizor, având astfel posibilitatea să ofere clienților cele mai potrivite soluții.
Cosmina Coman are un Executive MBA și a obținut numeroase Certificări internaționale în domeniul resurselor umane, dintre care cea mai importantă este Advanced Certificate in Strategic Learning & Development Management obținută ca urmare a absolvirii programului din cadrul Chartered Institute of Personnel Development (CIPD) din Londra.

Schimbarea către Digital Learning

În 2017, odată cu intrarea în noua eră digitală, ne-am ascultat clienții și ne-am ascultat pe noi înşine și am decis să ne concentrăm oferta în special pe servicii și produse care răspund şi anticipează nevoilor de astăzi ale celor care învață. Microlearningul, personalizarea și gamificarea sunt doar câteva din metodele pe care le includem în soluțiile noastre digitale de învățare susținute de parteneriatele noastre de top la nivel mondial pe care le-am început anul trecut: Speexx, platforma de comunicare online și de învățare a limbilor străine, Games for Business, platforma de gamification, Netex Learning Technologies, experiența personalizată de learning, bazată pe aplicații, care vă poate transforma onboarding-ul sau trainingul de conformitate într-o experiență captivantă, bazată pe rezultate, precum și Bookboon, cel mai mare editor de eBook-uri din lume.

Permanent conectați la tendințele din domeniul digital, Learning Pro a iniţiat şi organizat anul trecut împreună cu Ziarul Financiar prima conferință de business din România pe tema Digital Leadership.

 

Clienți

Learning Pro a dezvoltat și furnizat cursuri de impact pentru dezvoltarea abilităților diferite ale angajaților în companii din diverse industrii, cum ar fi Orange Romania, Brico Dépôt Romania, Orange Business Services, Uipath, Société Générale Global Solution Centre, Stefanini EMEA, Generali Romania, Oracle Romania, Banca Transilvania, BCR Asigurări de Viață, Signal Iduna, Veneto Banca, Office Depot Shared Services Center, Ceetrus Romania, Avantgarden Immo Invest, Banca Națională a României etc.

Interviuri & Apariții Media

Interviu Business Magazin - 2018

Interviu ZF DIGITAL SUMMIT 2017 - 14 Noiembrie 2017

ZF Live 16 Octombrie 2017 - Cum să fii lider în era digitală?

Ziarul Financiar 11 Martie 2016 - Cum să ai angajați bine pregătiți

Ziarul Financiar 15 Iulie 2015 - Școala de bancheri

Invitații ca speaker

ZF Digital Summit '17 - Panel: Digital Workforce, Digital Workplace, Digital Tools

Business Days - Driving the smart future 14 Decembrie 2017