RO
EN

CONTACT

 
 
01
Co

Companie

02
Sol

Soluţii

04
Bl

Blog

05
Ev

Evenimente

Managementul talentelor – modă sau nevoie?

Managementul talentelorSe vorbeşte de mult timp, în special în comunităţile profesioniştilor de resurse umane şi a celor din domeniile dezvoltării profesionale şi organizaţionale, de necesitatea stringentă a dezvoltării talentelor ca o măsură de retenţie şi motivare a persoanelor cheie sau cu potenţial dintr-o organizaţie.
Ceea ce ne-a determinat să abordăm acest subiect acum sunt rezultatele referitoare la managementul talentelor reieşite din ultimul sondaj CEO realizat anual de PricewaterhouseCoopers în Romania.
Managementul talentelorAstfel, nu doar oamenii de HR sunt preocupaţi intens de acest subiect, ci 77% din CEO chestionaţi anticipează schimbări majore în strategiile de management al talentelor din propriile organizaţii pe următoarele 12 luni. În acelaşi timp, 80% dintre CEO chestionaţi consideră că principalele provocări privitoare la talentele necesare succesului business-ului lor în următorii 3 ani sunt reprezentate de oferta limitată de candidaţi care să aibă abilităţile corespunzătoare. De asemenea, 70% din cei chestionaţi se aşteaptă ca în următorii 3 ani să se lovească de provocarea oferirii unor căi atractive de dezvoltare a carierei în industria acestora.
Există multe abordări în ceea ce priveşte definiţia termenului talentelor dintr-o organizaţie şi în ceea ce priveşte modelele de implementare a unor strategii de management al talentelor dintr-o organizaţie. Din experienţa noastră, susţinem că nu există nici definiţii aplicabile tuturor organizaţiilor şi nici modele universal valabile. Ca atare, ne-am  gândit să vă lansăm provocarea de a descoperi împreună care practici şi modele ar putea funcţiona mai bine în organizaţia dvs., producând în acelaşi timp rezultatele propuse. Managementul talentelor

 

Vă invităm să daţi click pe articolele selectate de noi pe ScoopIt! şi ne-ar face plăcere să aflăm de la dvs. care din subiectele de acolo v-au stârnit interesul şi aţi dori să aflaţi mai multe detalii despre acesta.


Copyright ©

2018

  LearningPro